Pin It

İzledim:Şirinler (The Smurfs)



Şirinler'i bilmeyen, izlemeyen yoktur. Küçük, mavi, sevimli ve top kuyruklu canlılar. Sürekli şarkı söylerler. Yeteneklerine göre isim alırlar. Bu kadar hatırlatma yeterli olmuştur. İşte bu Şirinler'in sinema filmi vizyona girdi. Bende fırsat bulup bu güzel filmi izledim.


Filmin konusu ise her zaman ki gibi Şirinler ve onları yakalamaya çalışan kötü büyücü Gargamel arasında olan çekişmeyi anlatıyor. Gargamel ve kedisi Azman kovalıyor. Şirin baba ve şirinleri kaçıyor. Ancak tek bir farkla. Bizim dünyamızda. Sihirli ormanda Gargamel'den kaçarken Sakar Şirin yanlış yöne girer. Tabi onu durdurmak için arkadaşından Şirin baba, Şirine ve diğerleri... Gargamel tarafından köşeye kıstırılan Şirinler kaçmak için son çare olan nehirde oluşan sihirli kapıdan geçerler. Gargamel ve kedisi de onların peşinden... Artık onların eve geri dönme ve Gargamel'den kaçma yarışları bizim dünyamızdadır.

Bu şekilde filmde izlenecek bir şey kalmaya bilir o yüzden kısa geçiyorum. Dünyamızdaki Şirinler'in ve Gargamel'in yolu insanlarla kesişir. Kısaca eğlenceli bir macera sizi bekliyor. Ailecek izlenebilecek oldukça güzel bir film.

Aklıma gelmişken bu konuya ekleme yapmada fayda var. The Smurfs filmde hiç bir anlamı olmayan kelime olarak geçiyor ancak dilimizde şirin ve şirinler anlamları olan kelimeler.




Paylaş, Paylaştır!

Yeni Yazılar Mail Adresine Gelsin

Adresinize gelen onay mailine tıklamayı unutmayın!

2 yorum: