Pin It

Bir Kap Sevgi


Yine ben yazmayalı baya bir olmuş. Bu yazıyı yazmamdaki amacım sizlere güzel bir projeyi ve bu proje için düzenlenen çekilişi duyurmak.
Bir Kap Sevgi projesinin sitesinde hakkımızda sayfasında proje "Susuyorlar, söyleyemiyorlar.. Kim mi? Sokak Hayvanları! Sizi de sıcaktan bunalan sokak hayvanlarına bir kap su ve bir kap yemek vermeye çağırıyoruz." şeklinde anlatılmış. Yani projenin amacı sokak hayvanlarına bir kap su, bir kap yemek vermek. Onlara bir kap dolusu sevgi verebilmek.

Sıcaktan bunalan sokak hayvanları denilmiş ancak bu proje yaz kış devam etmeli. Yaz bizi yavaş yavaş terk ediyor. Bununla birlikte hava ufak ufak soğumaya başladı. Kış geliyor! Evet kış geliyor ve sokak hayvanlarının bize her zamandan daha fazla ihtiyacı var. Biz sıcacık evimizde, kışı geçirirken onlar soğuğun tam ortasında hayatta kalmaya çalışıyor.

Onlara vereceğiniz bir kap ılık su, bir kap yemek ve sıcak bir yuva ile yardımcı olabilirsiniz. Herkes bir canlının bakımını üstlenemez, bu bir gerçek. Ancak herkes bir kap içerisine su, süt, yemek koyarak sokak hayvanlarına yardım edebilir.

Yazının başında bahsettiğim çekilişe gelelim. Bir Kap Sevgi ve Usluer.Net
ortak bir çekiliş düzenlemiş. Bu çekiliş ile blogunda, sitesinde çekilişi duyurarak, sosyal ağlarda çekilişi duyurarak katılma hakkı kazanabilirsiniz.

Ödül olarak,
1. Usluer v3 Teması.
2. İsim Tescil'den istediği .com, .net ya da .org uzantılı domain.
3. Logo ve www.mericgerceker.com 'da 125x125 reklam
belirlenmiş. İsteyenler çekiliş hakkında detaylı bilgiye http://bit.ly/N7JtXI adresinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş, Paylaştır!

Yeni Yazılar Mail Adresine Gelsin

Adresinize gelen onay mailine tıklamayı unutmayın!

2 yorum:

  1. Bence çok anlamlı bir çekiliş olmuş tebrik ederim.Yalnız bir kap sevgi sitesine gidince hacked yazısı çıkıyor.Bu hacker(çoğu hacker bile değil lamer) anlamıyorum gidin başka siteleri hackleyin bu yararlı siteleri ne diye hackliyorsunuz ?
    Bir de iletişimden ulaşmya çalıştım sana kardeşim ama geri dönmedin mesajımı kontrol edersen sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında siteyi düzeltirler, ancak proje çok anlamlı ve herkes destek olabilir. Diğer durum için ise mail gönderildi. :)

      Sil